24 september, 2019 Johan Nilsson

Backend utvecklare

Inducon är ett konsultföretag och vi hjälper våra kunder med system- och produktutveckling. Vårt mål är att hjälpa teknikföretagen i Norden med kapacitet och tekniska specialister. Våra konsulter arbetar med produktutveckling och programvaruutveckling i en rad segment inom bl.a. industri, fordon, miljö- och medicinteknik. Vi söker nu fler engagerade och erfarna medarbetare som vara med på resan att bygga ett service- och kundorienterat konsultföretag. Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en:

Backend utvecklare

Vi söker nu en Backend utvecklare med gedigen erfarenhet av moderna tekniker för anställning eller som underkonsult till Inducon i Malmö. Du kommer att arbeta huvudsakligen med produkt- och systemutveckling.
Som person är du strukturerad och noggrann. Du är teknik driven, kan skapa kreativa lösningar och goda användarupplevelser. Att programmera, testa och lösa problem är en del av ditt arbetssätt och du har erfarenhet av följande:
• God erfarenhet inom backendutveckling av större system.
• Du har erfarenhet tekniker så som Scala, Spark och Play eller liknande tekniker och ramverk.
• Du har erfarenhet av lösnings- eller mjukvaruarkitektur, mikrotjänster, Docker, Kubernetes, continuous delivery och liknande.

Du behöver även ha goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift då våra kunder arbetar både i Sverige och internationellt.
Din ansökan
Ansök genom att skicka CV samt ett personligt brev till johan.nilsson@inducon.se
För mer information om befattningen eller Inducon tveka inte höra av dig till Johan Nilsson på +46 735 340 200.