28 augusti, 2018 Johan Nilsson

Business Analyst/Kravanalytiker

Inducon är ett teknikkonsultföretag inom ingenjörstjänster och projekt. Vårt mål är att hjälpa teknikföretagen i Norden med kapacitet och teknisk kompetens. Våra konsulter arbetar inom dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som läkemedel, livsmedel och medicinteknik.

Vi söker fler engagerade och erfarna medarbetare som vara med på resan att bygga ett service- och kundorienterat konsultföretag. Till vårt team inom Project management söker nu en:

Business Analyst/Kravanalytiker

Vi söker en projektledare och kravanalytiker som attraheras av en bred och omväxlande roll hos våra kunder. Du kommer att ha möjlighet att arbeta med produkt- och informationsflöden för att effektivisera och förenkla företags affärsprocesser på olika nivåer.
Som kravanalytiker och projektledare kommer du ha en omväxlande roll där du är arbetar mellan affären (affärsmodellen) och informationssystemen (IT-stöd). Som kravanalytiker är du i gränslandet mellan verksamheten och IT och bidrar till affärsnytta inom området. Det innebär att du översätter verksamhetens behov till tekniska krav och projekt med varierande omfattning. Som kravanalytiker är du i gränslandet mellan verksamheten och IT och bidrar till affärsnytta inom området.

Ditt fokus är att fånga verksamhetens behov och önskemål om förändringar i systemen och se på möjliga lösningar utifrån befintlig systemfunktionalitet. Du analyserar, strukturerar och dokumenterar affärskrav till IT-krav.
Du har några års erfarenhet som projektledare och/eller kravanalytiker och har tidigare arbetat nära utvecklingsteam. Du har dokumenterad erfarenhet av att skriva tydliga och kvalitativa kravspecifikationer och kunskap om modellering av affärsprocesser. Du har också en god vana av att arbeta utifrån projektstyrningsmetoder. Förståelse för Agila metoder samt erfarenhet av informationssystem och branscherfarenhet från industri, retail, produktbolag eller liknande är meriterande.

Som person trivs du i en föränderlig miljö där du självständigt får driva projekt. Du är kommunikativ, initiativrik, strukturerad och pragmatisk som person. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Din ansökan
Ansök genom att skicka CV samt ett personligt brev till johan.nilsson@inducon.se
För mer information om befattningen eller Inducon tveka inte höra av dig till Johan Nilsson på +46 735 340 200.