12 december, 2019 Johan Nilsson

Elektronikkonstruktör

Inducon är ett konsultföretag och vi hjälper våra kunder med system- och produktutveckling. Vårt mål är att hjälpa teknikföretagen i Norden med kapacitet och tekniska specialister. Våra konsulter arbetar med produktutveckling och programvaruutveckling i en rad segment inom bl.a. industri, fordon, miljö- och medicinteknik. Vi söker nu fler engagerade och erfarna medarbetare som vara med på resan att bygga ett service- och kundorienterat konsultföretag. Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en:

Elektronikkonstruktör

Vi söker nu en elektronikingenjör för anställning eller som underkonsult till Inducon i Malmö. Du kommer att arbeta huvudsakligen inom produkt- och systemutveckling.

Arbetsuppgifter
Du tar rollen som elektronikkonstruktör i projekt hos våra kunder. Du kommer ha möjlighet att arbeta med ledande teknikföretag i regionen.

Du har erfarenhet av följande:
Schema och layout, mikroprocessor, hårdvarutester, verifiering, miljökrav ESD, maskinsäkerhet, motorstyrning, verktygserfarenhet Altium eller liknande.

Den du är idag
Du har 5-7 års erfarenhet av elektronik. Som elektronikkonstruktör hos oss får du möjlighet att jobba med spännande projekt inom olika områden så som traditionell industri och tillverkningsindustrin. Våra kunder och uppdragsgivare arbetar oftast med produktutvecklingsprojekt där du som konstruktör är med genom hela projektet, från förstudie och konstruktion till verifiering.

Du behöver även ha goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift då våra kunder arbetar både i Sverige och internationellt.
Din ansökan
Ansök genom att skicka CV samt ett personligt brev till johan.nilsson@inducon.se
För mer information om befattningen eller Inducon tveka inte höra av dig till Johan Nilsson på +46 735 340 200.