5 mars, 2020 Johan Nilsson

Elkonstruktör

Inducon är ett konsultföretag och vi hjälper våra kunder med system- och produktutveckling. Vårt mål är att hjälpa teknikföretagen i Norden med kapacitet och tekniska specialister. Våra konsulter arbetar med produktutveckling och programvaruutveckling i en rad segment inom bl.a. industri, fordon, miljö- och medicinteknik. Vi söker nu fler engagerade och erfarna medarbetare som vara med på resan att bygga ett service- och kundorienterat konsultföretag.
Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en:

Elkonstruktör

Som Elkonstruktör hos oss får du möjlighet att jobba med spännande projekt inom olika områden så som mindre innovativa bolag eller företag inom traditionell industri. Våra kunder och uppdragsgivare arbetar oftast med produktutvecklingsprojekt där du som konstruktör är med genom hela projektet, från förstudie och konstruktion till verifiering.

Arbetsuppgifter
Du tar rollen som elkonstruktör i projekt hos våra kunder. Arbetet består av nykonstruktion, anpassning av befintliga produkter samt uppdatering och underhåll av befintliga. Du kommer ha möjlighet att arbeta med en del ledande teknikföretag i regionen.

Du har erfarenhet av följande:
-Du har 5-7 års erfarenhet av el-konstruktion.
-Design, Schema och layout
-Verifiering
-Granskning
-Dokumentation
-Miljökrav
-Verktygserfarenhet E-plan, Solid Works eller liknande.

Du behöver även ha goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift då våra kunder arbetar både i Sverige och internationellt.

Din ansökan
Ansök genom att skicka CV samt ett personligt brev till johan.nilsson@inducon.se
För mer information om befattningen eller Inducon tveka inte höra av dig till Johan Nilsson på +46 735 340 200.