28 augusti, 2018 Johan Nilsson

Projektledare

Inducon är ett teknikkonsultföretag inom ingenjörstjänster och projekt. Vårt mål är att hjälpa företagen i Norden med kapacitet och teknisk kompetens. Våra konsulter arbetar inom dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- och tillverkningsindustri men även inom områden som läkemedel, livsmedel och medicinteknik.

Vi söker fler engagerade och erfarna medarbetare som vara med på resan att bygga ett service- och kundorienterat konsultföretag. Till vårt team inom Project management söker nu en:

Projektledare

Vi söker nu Projektledare och projekten omfattar huvudsakligen produkt- och systemutveckling och du får möjligheten att vara med och driva projekt och vidareutveckla rollen i organisationen.

Vår kund erbjuder dig ett fritt, omväxlande och utmanande arbete i ett kompetent gäng med framåtanda och korta beslutsvägar.

Arbetsuppgifter

Du tar rollen som Projektledare i organisationer. Du kommer ha stort ansvar och möjlighet att påverka och utöva ett personligt ledarskap. Du jobbar i team med projekten.

I arbetsuppgifterna ingår:
I projektledarrollen kan du exempelvis driva ett implementerings- eller transformationsprojekt genom alla dess faser från förstudie till implementering och överlämning till support. Din roll kan vara IT-projektledning, inom infrastruktur och/eller utveckling.

Den du är idag

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och har minst 7 års erfarenhet av utvecklings- och projektledningsmetoder. Du har arbetat med etablerade metodik och arbetsprocesser kopplade till tidigare projekt. Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning och du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Du vet hur man driver projekt från förstudie, genomförande och överlämning till förvaltning. Du har dokumenterad erfarenhet av att leda och samverka med olika typer av intressenter och personal från verksamheten och ledning.

Vi söker dig med en god känsla för ledning, kommunikation och har ett intresse av att få helheten att fungera. Du är en person som brinner för att arbeta med tekniklösningar och att få dessa att fungera med verksamhetens processer.

Vår kund erbjuder:
• Ett bolag med fokus på människa, projekt och teknik.
• Ett bolag som erbjuder intressanta och utmanande projekt.
• Ett kund- och produktorienterat företag som attraherar erfarna och kompetenta personer.

Din ansökan
Ansök genom att skicka CV samt ett personligt brev till johan.nilsson@inducon.se
För mer information om befattningen eller Inducon tveka inte höra av dig till Johan Nilsson på +46 735 340 200.