4 december, 2020 Johan Nilsson

Python utvecklare

Inducon är ett konsultföretag och vi hjälper våra kunder med system- och produktutveckling. Vårt mål är att hjälpa teknikföretagen i Norden med kapacitet och tekniska specialister. Våra konsulter arbetar med produktutveckling och programvaruutveckling i en rad segment inom bl.a. industri, fordon, miljö- och medicinteknik. Vi söker nu fler engagerade och erfarna medarbetare som vara med på resan att bygga ett service- och kundorienterat konsultföretag. Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en:

Python utvecklare

Vi söker nu en Python utvecklare för anställning eller som underkonsult till Inducon i Malmö. Du kommer att arbeta huvudsakligen inom produkt- och systemutveckling.

Arbetsuppgifter
Du tar rollen som Python utvecklare i projekt hos våra kunder. Du kommer ha möjlighet att arbeta med ledande teknikföretag i regionen.

Du har följande profil:
– Systemutvecklare mjukvara/arkitekt
– Erfarenhet av Python, C#, C, Java, JavaScript.
– Erfarenhet av Python bibliotek är en fördel
– Erfarenhet av web app back-end utveckling och Jupyter är meriterande.

Den du är idag
Du har 5-7 års erfarenhet av system- och programvaruutveckling. Dokumenterad erfarenhet av Python är ett krav. Som person tar du egna initiativ, är kreativ och driven. Du har ett stort tekniskt intresse för systemutveckling, och trivs med agilt arbetssätt där du får utveckla den senaste tekniken. Du kan kommunicera och presentera information, tankar och idéer team och andra parter.

Du behöver även ha goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift då våra kunder arbetar både i Sverige och internationellt.
Din ansökan
Ansök genom att skicka CV samt ett personligt brev till johan.nilsson@inducon.se
För mer information om befattningen eller Inducon tveka inte höra av dig till Johan Nilsson på +46 735 340 200.