28 augusti, 2018 Johan Nilsson

Systemutvecklare – IoT

Inducon är ett teknikkonsultföretag inom ingenjörstjänster och projekt. Vårt mål är att hjälpa teknikföretagen i Norden med kapacitet och teknisk kompetens. Våra konsulter arbetar inom dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som läkemedel, livsmedel och medicinteknik.

Vi söker nu fler engagerade och erfarna medarbetare som vara med på resan att bygga ett service- och kundorienterat konsultföretag. Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en:

Systemutvecklare – IoT

Vi söker nu en Systemutvecklare för anställning eller som underkonsult till Inducon i Malmö. Du kommer att arbeta huvudsakligen inom produkt- och systemutveckling inom området IoT-projekt med uppkopplade enheter och produkter.

Arbetsuppgifter
Du tar rollen som utvecklare i projekt hos våra kunder. Du kommer ha möjlighet att arbeta med ledande teknikföretag i regionen.

Du har följande profil:
– Systemutvecklare mjukvara.
– Erfarenhet av C, C++, Linux.
– Erfarenhet av Python och scriptspråk.
– Erfarenhet av sensorer, processorer och kommunikationsteknologier.
– Meriterande med erfarenhet av open source, databaser och molnlösningar.
– Du är kommunikativ och delar med dig av dina kunskaper.

Den du är idag
Du har 5-7 års erfarenhet av systemutveckling. Som person tar du egna initiativ, är kreativ och driven. Du har ett stort tekniskt intresse för områden så som IoT- och apputveckling, och trivs i en miljö där du får utveckla den senaste tekniken. Du kan kommunicera och presentera information, tankar och idéer för olika intressenter.

Du behöver även ha goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift då våra kunder arbetar både i Sverige och internationellt.

Sökord: Software Engineer, Software Developer, Mjukvaruutvecklare, Embedded, C, C++, Java, Python, Internet of things, IoT

Din ansökan
Du visar ditt intresse genom att skicka CV samt personligt brev till johan.nilsson@inducon.se
För mer information om befattningen eller Inducon tveka inte höra av dig till Johan Nilsson på +46 735 340 200.