21 maj, 2019 Johan Nilsson

Systemutvecklare

Inducon är ett konsultföretag och vi hjälper våra kunder med system- och produktutveckling. Vårt mål är att hjälpa teknikföretagen i Norden med kapacitet och tekniska specialister. Våra konsulter arbetar med produktutveckling och projektledning inom segment så som programvaruutveckling, miljö- och medicinteknik.
Vi söker nu fler engagerade och erfarna medarbetare som vara med på resan att bygga ett service- och kundorienterat konsultföretag. Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en:

Systemutvecklare

Vi söker nu en Systemutvecklare för anställning eller som underkonsult till Inducon i Malmö. Du kommer att arbeta huvudsakligen inom produkt- och systemutveckling.

Arbetsuppgifter
Du tar rollen som Systemutvecklare i projekt hos våra kunder. Du kommer ha möjlighet att arbeta med ledande teknikföretag i regionen.

Du har följande profil:
– Systemutvecklare mjukvara.
– Erfarenhet av C, C++, Linux.
– Erfarenhet av bygg- och testmiljöer.
– Erfarenhet av mikrokontrollers och kommunikationsteknologier.
– Meriterande med erfarenhet av open source, databaser och molnlösningar.
– Du är kommunikativ och delar med dig av dina kunskaper.

Den du är idag
Du har 5-7 års erfarenhet av systemutveckling. Som person tar du egna initiativ, är kreativ och driven. Du har ett stort tekniskt intresse för områden så som IoT- och apputveckling, och trivs i en miljö där du får utveckla den senaste tekniken. Du kan kommunicera och presentera information, tankar och idéer för olika intressenter.

Du behöver även ha goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift då våra kunder arbetar både i Sverige och internationellt.

Din ansökan
Ansök genom att skicka CV samt ett personligt brev till johan.nilsson@inducon.se
För mer information om befattningen eller Inducon tveka inte höra av dig till Johan Nilsson på +46 735 340 200.